LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARDA YAPILACAK YAZILI BİLİM SINAVI ve SÖZLÜ MÜLAKATLAR HAKKINDA

DUYURU!

Sınava gelecek olan öğrencilerin güncel olacak şekilde (süreli) HES kodunu alması gerekmektedir.

Covid-19 pozitif tanısı almış olan adaylar ya da karantina altında olan adayların bu durumlarını ispatlayan belgelerini bugün 16.00’ya kadar sben@hku.edu.tr adresine başvuru yaptığı programı belirterek göndermeleri gerekmektedir. Bu adaylar sınav için üniversiteye alınmayacaktır. Covid-19 belgeleri uygun bulunan adayların sınavları diğer adaylar ile eş zamanlı olarak kendi bulundukları ortamda dijital olarak sözlü sınav şeklinde yapılacaktır. Bu durumdaki adaylara dijital ortama giriş linki önceden gönderilecektir. Aday öğrencinin bu linki açarak sınava kabul edilmek üzere hazır beklemesi gerekmektedir.

Alınan HES kodlarının ivedilikle ilgili programın sorumlusuna mail atılması önem arz etmektedir.

Öğrencilerin kampüse girişinde HES kodları, güvenlik görevlileri tarafından kare kodla teyit edilecektir.

HES kodu olmayan öğrencilerin üniversiteye alınmayacağı önemle duyurulur.

ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ GÜZERGAHI

Üniversitemizin giriş kapısının önünde yapılan kavşak çalışmasından dolayı şehirden gelen tüm araçlar Oğuzeli kavşağından dönüş yapıp inşaat yolunu kullanarak Üniversiteye giriş-çıkış yapacaktır. Aşağıda ayrıntılı güzergâh açıklanmıştır.

Öğrencilerin, yön levhalarına uyması önem arz etmektedir.

Önemle duyurulur.

GÜZERGAH:

1. Üniversitenin önünden geçerek Oğuzeli kavşağına varınız (Dönel kavşağın üzerinde MERİNOS görseli bulunmaktadır).
  2. Dönel kavşaktan U dönüşü yapınız.
  3. Türkiye Petrollerini geçiniz.
  4. Yol üzerindeki 2. petrol istasyonunu (Erol Gaz/BEST Petrol) geçtikten sonra işaret levhalarını takip ederek yolun sağ tarafından içeri giriş yapınız.
  5. Güvenlik noktasında ateş ölçümünüz ve maske kontrolünüz yapıldıktan sonra üniversiteye giriş yapabilirsiniz.

Not: Üniversiteye maskesiz giriş yapılmamaktadır!

SINAV KURALLARI

1. Maskesi bulunmayan öğrenci sınav salonuna alınmayacaktır.
  2. Öğrencilere, yanlarında yedek maske ile el antiseptiği/kolonya bulundurmaları belirtilecektir.
  3. Kullanılmış maskelerin ağzı kapalı çöp kutusuna atılması sağlanmalıdır.
  4. 2 metre sosyal mesafe kuralına uyulması zorunludur.
  5. Minimum temasla öğrenci ile iletişime geçilmelidir.
  6. Sınav salonunda pencereler açık olmalıdır.
  7. Her sınav sonunda, salonun temizlenmesi için temizlik görevlileri uyarılmalıdır.
  8. Sınav salonunda klima çalıştırılması yasaktır.
  9. Öğrenciye yanında yedek kalem, silgi, su, peçete vb. sınav gereçlerini getirmelidir.
  10. Sınav salonlarında yapılacak uyarıları lütfen dikkate alınız.

Beslenme ve Diyetetik AD Tezli Yüksek Lisans / Doktora Programları İçin;

Arş. Gör. Mustafa Anıl ERBAĞCI

T: (0 342) 211 80 80 / 1509

e-posta:  anil.erbagci@hku.edu.tr

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon AD Tezli Yüksek Lisans / Doktora Programları İçin;

Dr. Öğr. Üyesi Günseli USGU

T: (0 342) 211 80 80 / 2103