2019-2020 Bahar Dönemi YKK Tarihleri

5)    15 NİSAN 2020

6)    29 NİSAN 2020

7)    6 MAYIS 2020

1. Enstitü Yönetim Kurulu toplantılarında görüşülecek konular toplantı öncesinde kurul üyelerine iletilecektir.
  2. Enstitüye bağlı tezli yüksek lisans programlarında tez aşamasına geçen öğrencilerin tez konusu önerilerinin değerlendirilmesi de yukarıda belirtilen toplantı tarihlerinde yapılacaktır.

TEZ KONUSU ÖNERİSİNİN SUNULMASI

• DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYESİ TARAFINDAN TOPLANTI TARİHİNDEN 1 (BİR) HAFTA ÖNCE TEZ KONUSU ÖNERİSİ SUNUMU YAPACAK ÖĞRENCİLERİN İSİMLERİ ENSTİTÜ SEKRETERLİĞİNE E-MAİL YOLU İLE BİLDİRİLECEKTİR. (İSİMLERİ BİLDİRİLMEYEN ÖĞRENCİLERİN FORMLARI YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA GÖRÜŞÜLMEYECEKTİR.)
  • TEZ KONUSU ÖNERİSİ FORM ÖRNEĞİ EKTE GÖNDERİLMİŞTİR. (https://sben.hku.edu.tr/formlar-ve-dilekceler/) FORM BİLGİSAYAR ORTAMINDA DOLDURULDUKTAN SONRA DANIŞMAN TARAFINDAN E-MAİL İLE ENSTİTÜMÜZE (sben@hku.edu.tr ) GÖNDERİLECEK, FORMDAN BİR ÇIKTI ALINIP GEREKLİ İMZALARI TAMAMLANDIKTAN SONRA ENSTİTÜ SEKRETERLİĞİNE TESLİM EDİLECEKTİR.

NOT: Hasan Kalyoncu Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliğinin 21. maddesinin 4. fıkrası; öğrencinin danışmanıyla beraber belirlediği tez konusunu da en geç ikinci yarıyılın sonuna kadar enstitüye önerir. Tez danışmanı ve tez konusu enstitü yönetim kurulu onayı ile kesinleşir.