HASAN KALYONCU

4) 11 ARALIK 2018
                  5) 25 ARALIK 2018

TEZ KONUSU ÖNERİSİNİN SUNULMASI

1. DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYESİ TARAFINDAN TOPLANTI TARİHİNDEN 1 (BİR) HAFTA ÖNCE TEZ KONUSU ÖNERİSİ SUNUMU YAPACAK ÖĞRENCİLERİN İSİMLERİ ENSTİTÜ SEKRETERLİĞİNE E-MAİL YOLU İLE BİLDİRİLECEKTİR. (İSİMLERİ BİLDİRİLMEYEN ÖĞRENCİLERİN FORMLARI YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA GÖRÜŞÜLMEYECEKTİR.)

1. TEZ KONUSU ÖNERİSİ FORM ÖRNEĞİ EKTE GÖNDERİLMİŞTİR. (http://sben.hku.edu.tr/Form-ve-Dilekceler/5/Yuksek-Lisans-Tez-Konu-Onerisi-Formu/69 ) FORM BİLGİSAYAR ORTAMINDA DOLDURULDUKTAN SONRA DANIŞMAN TARAFINDAN E-MAİL İLE ENSTİTÜMÜZE (sben@hku.edu.tr ) GÖNDERİLECEK, FORMDAN BİR ÇIKTI ALINIP GEREKLİ İMZALARI TAMAMLANDIKTAN SONRA ENSTİTÜ SEKRETERLİĞİNE TESLİM EDİLECEKTİR.

1. TEZ KONUSU ÖNERİSİ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA GÖRÜŞÜLÜRKEN İLGİLİ ÖĞRENCİ TOPLANTI SALONU DIŞINDA HAZIR BULUNACAKTIR.

NOT: Hasan Kalyoncu Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliğinin 21. maddesinin 4. fıkrası; öğrencinin danışmanıyla beraber belirlediği tez konusunu da en geç ikinci yarıyılın sonuna kadar enstitüye önerir. Tez danışmanı ve tez konusu enstitü yönetim kurulu onayı ile kesinleşir.