Hasan Kalyoncu Üniversitesi | Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hasan Kalyoncu Üniversitesi Web Sayfası
Havalimanı Yolu 8.Km Şahinbey / Gaziantep
Tel:90 (342) 211 80 80, Fax:90 (342) 211 80 81, E-mail: info(at)hku.edu.tr 2008 Hasan Kalyoncu
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Web Sayfası
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Web Sayfası
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Web Sayfası
Dersler
BES501
..........................................................
İleri Beslenme-I
BES503
..........................................................
Seminer
BES511
..........................................................
Bebek ve Okul Öncesi Çocuk Beslenmesi
BES513
..........................................................
Klinik Beslenmede Sorunlar (Çocuk)
BES505
..........................................................
Beslenme Bilimlerinde Araştırma Yöntemleri
BES507
..........................................................
Fiziksel AKtivite vw Beslenme
BES502
..........................................................
İleri Beslenme-II
BES512
..........................................................
Okul Çağı ve Adolesan Beslenmesi
BES506
..........................................................
Kronik Hastalıklar
BES508
..........................................................
Yiyecek Hizmetleri Organizasyonu ve Yönetimi
BES504
..........................................................
Diabetes Mellitus ve Tıbbi Beslenme Tedavisi
BES504
..........................................................
Tez Çalışması-I
BES505
..........................................................
Tez Çalışması-II
BES508 / YİYECEK HİZMETLERİ ORGANİZASYONU VE YÖNETİMİ

BES508 / YİYECEK HİZMETLERİ ORGANİZASYONU VE YÖNETİMİ



Akademik Personel : Prof. Dr. Yasemin BEYHAN
Statü : Seçmeli
Kredi / AKTS: 3 / 7
Yarıyıl : 2
Günü :
Saati : 15:00
Yeri : HEAS303
Devamlılık : Zorunlu
Dersin Amacı

Toplu Beslenme Sistemlerinde Yönetici Diyetisyen olarak çalışma alanında genel yönetim ve organizasyon ilkelerini öğretmek ve Toplam Kalite Yönetimi anlayışını geliştirmek.

Ders İçeriği
Ders Kütüphanesi
Kaynaklar

1.    Bolat T. Toplam Kalite Yönetimi (konaklama işletmelerinde uygulanması). 1.Baskı. Beto Basım Yayım Dağıtım A.Ş, İstanbul, 2000.
2.    Şimşek M. Toplam Kalite Yönetimi. Alfa Basım Yayım Dağıtım LTD.Şti., İstanbul, 2001.
3.    Dft R. Essentials of Organisation Theory of Design. 2nd Edition, USA, 2001.
4.    Spears, C.M.:Food Service Organizations A Managerial and Systems Approach, Mac